Accordiola Piano V Star, 16 + 4 cassotto uniek

Uniek met cassotto 16" & 4"!

Cassotto accordeons hebben nu eenmaal hun prijs maar als eigenaar van zo'n prachtaccordeon bespeel je dan ook een uniek instrument. De combinatie cassotto met (open) musette is buitengewoon fraai en bijzonder. Waarom bijzonder? Meestal heeft een cassotto instrument de 16'(bassoon) en de 8' (clarinet) in cassotto. Veel klanten echter zijn enerzijds wel gecharmeerd van de warme bassoon klank in de 16' echter vinden het jammer dat de typische musette sound (door de 8' die normaliter in de cassotto zit) gedempt word. Deze Piano V Star heeft echter de 16' en de 4' in cassotto! Een unieke combinatie van warme Jazz/Swing/Classic/Tango sound én...een onvervalste 'open' musette klank! Sinds jaar en dag is de musette sound van Accordiola onvergelijkbaar en uniek. De Italiaanse stemtongen type á mano zorgen voor de prachtige warme toon en de zweving is typisch en onmiskenbaar Accordiola! • Accordiola heeft behalve de Piano V Star nog een uniek topmodel in haar collectie. Dit type heet Swingmaster en is eigenlijk nog specialer omdat deze 4 X 8" heeft waarvan drie buiten cassotto en één in cassotto. Muziekhuis Dera heeft beide Accordiola's (zie foto) ter vergelijk demonstratieklaar in haar showroom!

 • Helaas heeft Accordiola geen 5-korige modellen in 96 bassen uitvoering. Zoekt u een vergelijkbare accordeon (met open musette maar wel cassotto) maar dan compacter? We hebben bijvoorbeeld Beltuna Prestige in 96 bassen uitvoering of in 120 bassen Compact uitvoering ter vergelijk.


 

Normale prijs: € 9.285,00

Special Price € 8.750,00

Hulp nodig? Bel onze
Klantenservice op 045-2 08 08 08

Levertijd De meeste artikelen, zoals keyboards, modules, boeken, software en andere apparatuur tot c.a. 20kg  kunnen binnen 5 werkdagen worden bezorgd. De maximale levertijd voor deze artikelen is 10 werkdagen. Voor grote instrumenten zoals Piano's, Orgels, Vleugels, Accordeons, worden geleverd of kunnen worden afgehaald. In geval van bezorging streven wij ernaar om binnen 7 werkdagen contact met u op te nemen om een bezorgafspraak te maken.

betaling in termijnenU kunt bij Muziek Dera instrumenten aanschaffen en gebruik maken van een gespreide betaling, ook wel termijnbetaling, op basis van Comfort Card. Met uw persoonlijke Comfort Card rekent u gemakkelijk af bij diverse aangesloten winkels door heel Nederland. Vervolgens betaalt u uw aankoop af in maandelijkse termijnen, makkelijker kan haast niet!

Daarom Muziekhuis Dera!

Veilig kopen, veertien dagen afkoel periode Lees meer »

Bekijk onze actuele bundel Aanbiedingen »

Eerst proberen dan pas kopen? Maak gebruik van ons Het uniek huurplan van Muziekhuis Dera »

Scherpe prijs. Wij hebben de scherpste prijs in de Regio. Geef ons een seintje als de prijs toch niet scherp genoeg is »

Eigen bezorgdienst. Is de piano of vleugel te groot voor uw auto? Geen probleem. Wij bezorgen uw nieuwe instrument met liefde en zorg.

Voor een vakkundig advies, bel ons of kom langs!

Al sinds 1974 úw toetsenpeciaalzaak. Het adres voor Piano's, Orgels, Keyboards, Accordeons.

Kawai Dealer Award
Sinds 2007 is Muziekhuis Dera onafgebroken Kawai Dealer of the Year! 

Yamaha Premium Dealer. Wij voldoen aan de eisen van Yamaha, qua vakkennis, goederenvoorraad én winkelpresentatie.

 

 
Product Omschrijving
Details

Specificaties:

 • Kleur: zwart
 • stemtongen: zeer goede Italiaanse kwaliteit (á Mano)

Diskant:

 • aantal pianotoetsen: 41
 • Bereik tonen: 41 (F – A)
 • aantal koren: 5 ( 16' + 8' + 8' + 8' + 4')
 • cassotto: Ja (16' en 4')
 • aantal registers: 13 + Mano/Main register

Baskant:

 • aantal bassen: 120
 • aantal koren: 5
 • aantal registers: 6
 • gewicht in kg: 12,2 kilo

Accessoires

 • luxe riemen
 • rugriem met snelsluiting
 • originele luxe koffer

De Rolls-Royce onder de accordeons.

Elke vakman weet dat Accordiola beschouwd wordt als de hogeschool van de accordeonbouw. De productie is nog op ouderwetse leest geschoeid, doch niettemin staat zij aan de top met de nieuwste ontwikkelingen en vooruitstrevende verbeteringen. Al deze jarenlange ervaring en dit alom bekende meesterschap zijn samengebundeld in dit instrument. (Duraluminium handwerkstemmen)

Wanneer U deze ongelooflijke kwaliteit hoort, de werkelijk sublieme afwerking ziet,de talloze arbeidsuren - in uiterste zorg eraan besteed - opmerkt,dan zult U zich alleen verbazen dat zo een accordeon voor deze prijs te koop is. Extra info Accordiola Pinao V Star:Accordiola Piano V Star staat voor een zeer bijzondere verdeling van de 5 koren. Het feit dat de 16' en de 4' in het Cassotto zitten en de 3 x 8' erbuiten maken dit instrument wel héél bijzonder! Bijzonder en zeldzaam omdat je:

 • Jazz en Swing sound kunt spelen met de 16' in cassotto, dus de warme volle klank van Johnnie Meyer.
 • Tango en Bandoneon sound kunt spelen omdat ZOWEL de 16' als de 4' in de cassotto zitten. Dus de normaliter scherpe klank van de 4 voet (Piccolo) klinkt bij deze Accordiola warm en rond!
 • Musette sound kunt spelen zoals musette bedoeld is. Namelijk zónder dat de middelste 8' in het cassotto zit. Bij de Piano V Star zitten ALLE 3 x 8' BUITEN het cassotto. Dus de typische, geliefde, onvervalste Accordiola musette sound zit ook in deze accordeon. Buitengewoon!
Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie Nee
Merk Italiaans
Instrument is: Nieuw
bassen 120
piano_knop Piano klavier
Cassotto nee
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Email ons

Captcha

* Vereiste velden

Powered by WebForms

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer