Hydroceel

Hydroceel  • incl. beugeltjes voor bevestiging in piano

  • incl. handlelding

  • zonder vulzak

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 74,00

Dera prijs: € 59,00

Hulp nodig? Bel onze
Klantenservice op 045-2 08 08 08

Levertijd De meeste artikelen, zoals keyboards, modules, boeken, software en andere apparatuur tot c.a. 20kg  kunnen binnen 5 werkdagen worden bezorgd. De maximale levertijd voor deze artikelen is 10 werkdagen. Voor grote instrumenten zoals Piano's, Orgels, Vleugels, Accordeons, worden geleverd of kunnen worden afgehaald. In geval van bezorging streven wij ernaar om binnen 7 werkdagen contact met u op te nemen om een bezorgafspraak te maken.

betaling in termijnenU kunt bij Muziek Dera instrumenten aanschaffen en gebruik maken van een gespreide betaling, ook wel termijnbetaling, op basis van Comfort Card. Met uw persoonlijke Comfort Card rekent u gemakkelijk af bij diverse aangesloten winkels door heel Nederland. Vervolgens betaalt u uw aankoop af in maandelijkse termijnen, makkelijker kan haast niet!

Daarom Muziekhuis Dera!

Passie voor muziek maken
Adviseurs met meer dan 40 jaar ervaring
Accordeon atelier
Familie bedrijf sind 1974
Persoonlijke touch
Achteraf : Service & Uitleg
350 toetsinstrunmenten in de showroom
 
Product Omschrijving
Details

Vooral in de winter kan het bij vrieskou c.q. oostenwind erg droog in huis worden. Indien de luchtvochtigheid meer dan 5 dagen onder de 40% zakt is het goed dat u de luchtvochtigheid voor de piano omhoog brengt. Dat kan op meerdere manieren. Bijvoorbeeld met een luchtbevochtiger die het klimaat in de hele ruimte omhoog brengt of met een hydroceel die u in de piano aanbrengt. De meest professionele wijze is via een Dammpchaser systeem die zowel verdampt als droogt. Deze is echter duurder dan een luchtbevochtiger of hydroceel.

U brengt een hydroceel aan op de binnenzijde van het bovenraam. Daarvoor worden twee beugeltjes meegeleverd. Kijk eerst even aan de binnenzijde van de piano (via de bovenklep) waar de beste plek is op het bovenraam (meestal iets boven het mechaniek). Zie ook de megeleverde gebruiksaanwijzing.

Let op dat u in droge periodes de hydroceel wekelijks vult. Het zou jammer zijn dat de hydroceel niets doet omdat deze leeg is. Een hydroceel heeft verder niet het eeuwige leven. Vervang deze na 5 tot 10 jaar. U loopt anders de kans dat het absorbtie materiaal via de gaten op het mechaniek gaat lekken.

Een hydroceel vult u in een badkuip of via een vulzak. U laat de vulzak vollopen met water en plaatst dan de hydroceel erin. Even wachten en daarna de hydroceel op zijn kop opnieuw in de zak plaatsen.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Merk Nee
Instrument is: Nieuw
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Email ons

Captcha

* Vereiste velden

Powered by WebForms

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer