Kawai CS-7 PE Set

 Verkocht!


Package Deal incl:  • luxe Italiaanse beethovenbank naar keuze bekleed met velours of skai

  • hoofdtelefoon geschikt voor digital piano

  • pianoboek naar keuze beginner of gevorderd met 100 liedjes van klassiek tot pop

  • USB-stick met 100 songs passend bij bovenstaand boek, dit maakt oefenen leuk!

  • 45 kerstsongs


Kawai CS7 is een van onze best verkochte digitale piano's. De combinatie van een prachtige dynamische klank en een volledig houten klavier in een stijlvolle zwart hoogglans meubel maken dit model bijzonder populair.  

Beschikbaarheid: Niet Voorradig

€ 0,00
Hulp nodig? Bel onze
Klantenservice op 045-2 08 08 08

Levertijd De meeste artikelen, zoals keyboards, modules, boeken, software en andere apparatuur tot c.a. 20kg  kunnen binnen 5 werkdagen worden bezorgd. De maximale levertijd voor deze artikelen is 10 werkdagen. Voor grote instrumenten zoals Piano's, Orgels, Vleugels, Accordeons, worden geleverd of kunnen worden afgehaald. In geval van bezorging streven wij ernaar om binnen 7 werkdagen contact met u op te nemen om een bezorgafspraak te maken.

betaling in termijnenU kunt bij Muziek Dera instrumenten aanschaffen en gebruik maken van een gespreide betaling, ook wel termijnbetaling, op basis van Comfort Card. Met uw persoonlijke Comfort Card rekent u gemakkelijk af bij diverse aangesloten winkels door heel Nederland. Vervolgens betaalt u uw aankoop af in maandelijkse termijnen, makkelijker kan haast niet!

Daarom Muziekhuis Dera!

Passie voor muziek maken
Adviseurs met meer dan 40 jaar ervaring
Accordeon atelier
Familie bedrijf sind 1974
Persoonlijke touch
Achteraf : Service & Uitleg
350 toetsinstrunmenten in de showroom
 
Product Omschrijving
Details
Luxe optiek, excellente klank, authentiek speelgevoel: een nieuwe luxe digitale piano uit de Classic Serie – vervaardigd door Japans Premium akoestiek pianofabrikant.

Luxe, elegant, klassiek - piano´s met een zwart oppervlak in hoogglans waren altijd al iets bijzonders. Ook wanneer er zich meerdere hoogwaardige meubelstukken in een kamer bevinden, staat een piano met zijn elegante design toch steeds automatisch in het middelpunt. 

De meer dan 85-jarige traditie in de pianobouw weerspiegelt zich niet alleen in de bouw van uitmuntende akoestische piano´s, maar geeft de Kawai ingenieurs een ideale basis voor de ontwikkeling van hoogwaardige digitale piano´s. 

Reeds op het eerste gezicht slaat het fraaie design van de nieuwe CS7 een goed figuur. Een hoogwaardig uiterlijk en decent aangebrachte bedieningselementen plus de display links naast het klavier onderstrepen de uitgebalanceerde piano-optiek.

Wat betreft klank en klavier komt maakt de ondertussen 85-jarige ervaring van KAWAI in de pianobouw zich in de CS7 bemerkbaar. Het resultaat is de nieuwe Harmonic Imaging XL technologie, die u een realistische pianoklank met hoge resolutie ter beschikking stelt. De nieuwe effect- & galmprocessor en ook de nieuwe Amp simulator verlenen de eersteklas klanken van de CS7 nog dat vleugje extra.

Het nieuwe Grand Feel klaviermechaniek beschikt over bijzonder lange houten toetsen met vergrote lengte van het voorste gedeelte van de toets, zoals ze ook in Kawai vleugels worden ingezet. Bovendien beschikt het klaviermechaniek over het Ivory Touch toetsenbeleg, een drukpunt simulatie en een 3-voudig sensor systeem, hetgeen voor de pianist een ongelooflijk authentiek speelgevoel mogelijk maakt.

Grand Feel klaviermechaniek

Onze ervaring van tientallen jaren met akoestische piano´s vindt men ook in het Grand Feel klavier. Het combineert realistische materialen, een precies verloop van de bewegingen en constructieve kenmerken om het fijne speelgevoel van een vleugel te produceren.

 

Alle achtentachtig zwarte en witte toetsen zijn compleet van lange houten delen vervaardigd en voorzien van een op ivoor lijkend oppervlak, dat zweet absorbeert en een perfecte grip garandeert. Iedere toets beweegt zich zacht op een waagbalk - dezelfde techniek als bij een vleugel. Bij de aanslag van een toets wordt net als bij het origineel een hamer met gewicht omhoog bewogen, terwijl extra gewichten bij de basnoten in het voorste gedeelte van de toetsen het pianissimo spel gemakkelijker maken.

Bovendien beschikt het Grand Feel klavier over een drukpunt simulatie die de pianist kent van het spelen op een vleugel, wanneer men de toetsen langzaam omlaag drukt.

Al deze uitrustingskenmerken maken een geprononceerd fortissimo mogelijk bij een desondanks niet vermoeiend spel met een perfecte controle in het pianissimo en voldoen zo aan de hoogste pianistische eisen.

Ivory Touch toetsenbeleg

Het model CS7 is met het Ivory Touch toetsenbeleg uitgerust dat met zijn op ivoor lijkende eigenschappen vocht absorbeert en daardoor voor de speler meer zekerheid en een excellente spelcontrole mogelijk maakt.

 

3-voudig sensor systeem

Naast de vergroting van de toetsen in het voorste gedeelte en over de hele toets beschikt het Grand Feel klaviermechaniek over een 3-voudig sensor systeem om een nog authentieker speelgevoel mogelijk te maken. Dankzij dit nieuwe systeem is het bijvoorbeeld mogelijk om een toon opnieuw aan te slaan, voordat men de toets helemaal heeft losgelaten.

 

Wanneer men bij een akoestische piano een toets stevig aanslaat en dan snel loslaat, verstomt de klank - vooral in het bereik van de dikkere bassnaren - niet onmiddellijk. Dit klankgedrag wordt nu ook door het nieuwe model CS7 gesimuleerd.

Langere toetsen met grotere lengte in het voorste gedeelte

De lengte in het voorste gedeelte van de toets en de hele lengte van de toets van het nieuwe Grand Feel klavier werden vergroot. De lengte van het voorste gedeelte van de toets stemt overeen met de lengte zoals deze ook in Kawai vleugels wordt gebruikt. De toetsen zijn de langste van alle digitale piano´s.

 

Deze verandering zorgt voor een nog gelijkmatigere toetsenbeweging over het hele toetsenoppervlak, hetgeen bijvoorbeeld het spelen van gecompliceerde akkoorden - die deels ook in het achterste gedeelte van de toetsen worden aangeslagen - vereenvoudigt.

Harmonic Imaging XL (HI-XL)

Harmonic Imaging XL heet de nieuwste piano klankopwekking die in het nieuwe Classic Serie model CS7 wordt ingezet. Ze bezit een aanzienlijk groter wavetable-geheugen dan de tot nu toe gebruikte UPHI klankopwekking, en beschikt onder meer over langere aanslagsamples (tot 120 % meer geheugen), waarvan het gedrag van de boventonen en de fase van uitklingen van de piano enorm profiteren.

 

Akoestiek piano veelzijdigheid

De CS7 is uitgerust met talrijke akoestische vleugelklanken die de pianist het spelen van de meest uiteenlopende stijlen mogelijk maken. Behalve de vleugelsounds vindt men nu ook de klank van een traditionele piano in het nieuwe Classic Serie model.

 

Uitgebreide virtuele technicus

Een ervaren pianotechnicus speelt een belangrijke rol voor een akoestische piano om deze in de beste toestand te houden en perfect te intoneren of te stemmen. Onze Virtual Technician functie vervult deze opgaven digitaal. U vindt instellingen voor virtuele intonatie, snaren- en demperresonantie, curven van de aanslagdynamiek, stemming enz. U kunt zelfs de toonhoogte en het volume van afzonderlijke tonen veranderen. Uw persoonlijke instellingen kunt u op registratiegeheugenplaatsen opslaan en naar wens ook op een USB-stick verplaatsen en later weer laden of ook met andere CS10, CA95, CA65 resp. CS7 bezitters online uitwisselen.

 

Nieuwe effect- & galmprocessor

De nieuwe effect- en galmprocessor verleent de eersteklas klanken in de CS7 nog dat vleugje extra. Kies eenvoudig een van de verschillende op maat gesneden effecten zoals Chorus, Tremolo of Delay.

 

Of gebruik de Amp simulator in combinatie met E-Piano sounds of hammondorgelklanken en geef de wat ruwe digitale klank de typische warmte van buizenversterkers.

Vervolgens kunt u nog met een van de zes hoogwaardige galmeffecten de omgevingen van kleine ruimtes tot aan de kathedraal simuleren en ook bij het spelen via koptelefoon van de hele ruimtelijke volle klank genieten.

Hoogwaardige luidsprekersystemen

De modellen van de Classic Serie zijn uitgerust met een hoogwaardig luidsprekersysteem dat zich met een krachtige natuurlijke bas en een briljante discant presenteert.

 

Het comfort van een digitale piano

Behalve over het authentieke Grand Feel klaviermechaniek en de imponerende Harmonic Imaging XL klankopwekking beschikt het model CS7 over talrijke verdere interessante uitrustingskenmerken.

 

Bijvoorbeeld de USB Audio opname/weergave functie (MP3/WAV) of de Dual-, Split- en vierhandig modi en een omvangrijk aantal andere klanken die deze instrumenten ongelooflijk veelzijdig maken. De geïntegreerde metronoom en de sterke Lesson functie ondersteunen de pianist in spe bij het oefenen van populaire pianoliteratuur.

Grand Feel pedaal systeem

De CS7 is met het nieuwe Grand Feel Pedal systeem uitgerust. Bij dit nieuw ontwikkelde systeem komt de weerstand bij het gebruik van de drie pedalen (sustain, soft en sostenuto) overeen met het pedaalgevoel van een EX concertvleugel van Kawai.

 

Nog een bijzonderheid is het instellen van het punt waarop de functie van het sustainpedaal -  waarmee natuurlijk ook half pedaal mogelijk is - inzet. Bovendien laat zich de intensiteit van het softpedaal instellen.

Energie sparen

Het model CS7 bevat elektronische componenten, die tot wel 50 % minder energie verbruiken (vergeleken met de voorgangers). Bovendien is de CS7 met een automatische uitschakelfunctie uitgerust. Het instrument schakelt zich uit, wanneer er voor een bepaalde tijd niet op wordt gespeeld.

 

MP3 Audio opname & weergave

U kunt ook eenvoudig een USB geheugenmedium aan de CS7 aansluiten en uw spel als audio file (MP3 of WAV) daarop opnemen en vervolgens aan vrienden per e-mail zenden of de opname op een CD branden. Ook het directe afspelen van songs van uw lievelingsartiest van een USB geheugenmedium in het MP3- of WAV-formaat is mogelijk.

 

Nuttige aansluitmogelijkheden

Naast de aansluitingen USB to Host en USB to Device beschikt de CS7 over MIDI aansluitingen en bovendien nog over audio uitgangen en regelbare audio ingangen. Dat maakt de instrumenten nog flexibeler bij het gebruik met computers en andere audio producten.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie
Klavier 88 houten toetsen met Ivory Touch toetsenbeleg, Grand Feel (GF) mechaniek met drukpunt simulatie
Klanken 60
Klankopwekking Harmonic Imaging™ XL (HI-XL), 88 toetsen sampling
Polyfonie max. 256-stemmig
Galm Room, Lounge, Small Hall, Concert Hall, Live Hall, Cathedral
Galm parameters Reverb Depth, Reverb Time
Effecten Stereo Delay, Ping Delay, Triple Delay, Chorus, Classic Chorus, Tremolo, Classic Tremolo, Auto Pan, Classic Auto Pan, Phaser, Rotary, Combination Effects x 4, Amplified Effects x 3
Effect parameters Dry/Wet, Time, Speed, Mono/Stereo, Accel./Rotary Speed – De parameters zijn afhankelijk van het effect.
Keyboard modi Dual modus, Split modus, Vierhandig modus (incl. volume/balans regeling)
Aanslagdynamiekcurven Light+, Light, Normal, Heavy, Heavy+, Off (Constant), User 1, User 2
Stemmingen Equal Temperament (Equal Piano Only), Pure Temperament (Major), Pure Temperament (Minor), Pythagorean, Meantone, Werckmeister III, Kirnberger III, Equal Temperament (Flat), Equal Temperament (Equal Stretch), USER Temperament
Interne recorder 10 songs, 2 sporen, max. 90.000 noten
Metronoom/ maatsoorten 10 maatsoorten, tempo, volume, excl. 100 slagwerkritmes
Virtual Technician Intonatie, demperresonantie, dempergeluid, snarenresonantie, Key-off Effect (incl. Key-Off Release), geluid terugvallende hamer, vertraging hamer, vleugelklep, Decay Time, soft pedaal intensiteit, temperatuur (incl. user temperatuur), grondtoon van de temperatuur, Stretch Tuning, User Tuning, User Key Volume, Half-Pedal Adjust, Minimum Touch
Registraties ja, 16 geheugenplaatsen
Verdere features Key Transpose, Song Transpose, Tone Control (incl. User EQ), luidspreker volumeregelaar, koptelefoon volume, Line Out volume, Audio Recorder Gain, Tuning, Damper Hold, Vierhandig modus, LCD contrast, User geheugen, fabrieksinstelling, Lower Octave Shift, Lower Pedal On/Off , Split Balance, Layer Octave Shift, Layer Dynamics, Dual Balance, MIDI kanaal, Send PGM#, Local Control, Transmit PGM#, Multi Timbral Modus, Channel Mute, Auto Power Off
Lesson functie 326 titels van Czerny, Burgmüller, Beyer, Bach en Hanon (incl. muziek). Extra vingertraining met 4 toonladders (majeur, nat. mineur, harm. mineur, mel. mineur), 2 drieklank-, 2 cadens- en 2 akkoordoefeningen in steeds alle toonsoorten met beoordelingsfunctie
Piano Music 29 songs
Concert Magic songs 176
Display 128 x 64 pixels LC-display met achtergrondbelichting
Pedalen Sustain (half pedaal mogelijk), soft, sostenuto
Kleur oppervlak zwart hoogglans
Toetsenklep ja, verzinkbaar
Lessenaar extra breed met leer bedekt
Aansluitingen LINE IN (L/MONO, R), LINE IN niveau instelbaar, LINE OUT (L/MONO, R), koptelefoon x 2, MIDI (IN/OUT), USB to Host, USB to Device
Soundsysteem 2 x 13cm + 2 x 5cm luidsprekers
Vermogen 2 x 50W
Opnamevermogen 45W
Afmetingen in cm (b x d x h) lessenaar niet opengeklapt 145,0 (B) x 47,0 (T) x 95,0 (H)
Gewicht in kg 80
Merk Japan
Instrument is: Demo
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Email ons

Captcha

* Vereiste velden

Powered by WebForms

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer