Ketron SD2 voor KN7000

Wees de eerste om dit product te waarderen

Ketron SD2, 256 Nieuwe Sounds voor Technics KN7000..

In navolging van "Sd2, een Extra Hart voor Tyros2" is deze kleine soundmodule nu ook beschikbaar voor de KN7000!

Voor meer geluidsvoorbeelden ga naar Ketron SD2, een extra hart voor Tyros2!

Sku: SD2KN7

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 444,00

Dera prijs: € 299,00

Hulp nodig? Bel onze
Klantenservice op 045-2 08 08 08

Levertijd De meeste artikelen, zoals keyboards, modules, boeken, software en andere apparatuur tot c.a. 20kg  kunnen binnen 5 werkdagen worden bezorgd. De maximale levertijd voor deze artikelen is 10 werkdagen. Voor grote instrumenten zoals Piano's, Orgels, Vleugels, Accordeons, worden geleverd of kunnen worden afgehaald. In geval van bezorging streven wij ernaar om binnen 7 werkdagen contact met u op te nemen om een bezorgafspraak te maken.

betaling in termijnenU kunt bij Muziek Dera instrumenten aanschaffen en gebruik maken van een gespreide betaling, ook wel termijnbetaling, op basis van Comfort Card. Met uw persoonlijke Comfort Card rekent u gemakkelijk af bij diverse aangesloten winkels door heel Nederland. Vervolgens betaalt u uw aankoop af in maandelijkse termijnen, makkelijker kan haast niet!

Italiaans

Daarom Muziekhuis Dera!

Veilig kopen, veertien dagen afkoel periode Lees meer »

Bekijk onze actuele bundel Aanbiedingen »

Eerst proberen dan pas kopen? Maak gebruik van ons Het uniek huurplan van Muziekhuis Dera »

Scherpe prijs. Wij hebben de scherpste prijs in de Regio. Geef ons een seintje als de prijs toch niet scherp genoeg is »

Eigen bezorgdienst. Is de piano of vleugel te groot voor uw auto? Geen probleem. Wij bezorgen uw nieuwe instrument met liefde en zorg.

Voor een vakkundig advies, bel ons of kom langs!

Al sinds 1974 úw toetsenpeciaalzaak. Het adres voor Piano's, Orgels, Keyboards, Accordeons.

Kawai Dealer Award
Sinds 2007 is Muziekhuis Dera onafgebroken Kawai Dealer of the Year! 

Yamaha Premium Dealer. Wij voldoen aan de eisen van Yamaha, qua vakkennis, goederenvoorraad én winkelpresentatie.

 

 

Product Omschrijving

Details

Ondanks het gegeven dat Technics al sinds enkele jaren geen instrumenten meer produceert zijn er toch nog veel Technics fans. Zeker het laatste topmodel KN7000 is nog steeds zeer beliefd onder de keyboardspelers! Door zijn design, makkelijke bedieningsconcept, groot display, klapdeksel, digital drawbars en accordeon sectie is dit ook niet verwonderlijk. Uiteraard nemen andere merken de plek van Technics in keyboardland over. Bijvoorbeeld Yamaha, Roland, Korg of GEM. Allemaal hebben ze hun specifieke kwaliteiten. Het Italiaanse Ketron is ook zo’n merk met veel liefhebbers. Zeker de entertainers en professionele studiomuzikanten waarderen sinds jaar en dag de natuurgetrouwe kwaliteitsklanken van dit merk. Niet voor niets is de slogan van Ketron: Best Natural Sounds!

Onlangs heeft Ketron een kleine (12 cm x 13 cm x 4 cm) soundmodule op de markt gebracht: De Orchestral Wizard SD2. Alle bekende super klanken van Ketron zoals die geweldige Altsax, Musette, Alpen-Accordeon, Vleugelklank, leslie organ, rotary organ etc….zitten hier in. Stuk voor stuk drukvolle sounds. En alles ruisvrij gesampled. Muziekhuis Dera heeft deze geweldige soundmodule voor de KN7000 geprogrammeerd. Het resultaat is in één woord geweldig! Je plaatst de SD2 gewoon op de KN7000 of je plakt de soundmodule eronder. Maakt niets uit want er zitten behalve de aan/uit knop en volumeschuif toch geen knoppen op… En dit is nu juist het unieke….je hebt geen knoppen nodig want je bedient de SD2 volledig met je KN7000! We horen je al denken hoe selecteer ik dan die super Ketron klanken? Simpel, via de KN7000. Via de Right 2 knop… Aangezien de KN7000 twee Right knoppen heeft hebben we Right 2 aan de SD2 toegewezen. Je kiest op de KN7000 soundgroep Right 2 en je hoort ….Ketron SD2 klanken. Het is net of de SD2 in je KN7000 is ingebouwd!

Mix die prachtige KN-sounds met de SD2 super klanken en je hebt het gevoel op een nieuw keyboard te spelen. Ook de combinatie Technics styles met Ketron sounds is buitengewoon.

Om de SD2 optimaal op de KN7000 aan te sluiten heb je behalve aansluitkabels een Midi-patch en Favorites-patch nodig die Muziekhuis Dera als pakket bij de SD2 levert voor een totaalprijs van slechts € 399, -

Wat krijg je hiervoor?

  • Ketron SD2 Orchestral wizard soundmodule incl. adapter
  • Korte midi kabel en stereo aansluitkabels
  • Midi-patch (zorgt voor mute right 2, transpose etc...)
  • Favorites-patch (zorgt voor snellere bediening)
  • 256 Top Ketron Sounds selecteerbaar door KN7000 sound groep Right 2
  • Nederlandstalige handleiding “hoe sluit ik SD2 op KN7000 aan?”
  • Simpele instructie handleiding voor 128 Sounds (bank A)
  • Gevorderden handleiding voor 128 extra Sounds (bank B, C & Presets)
  • Persoonlijke helpdesk in onze winkel of telefonisch
  • Pakket-prijs € 399, - KN7000 & SD2…enjoy the best of two worlds! Ben je nog steeds verknocht aan je KN7000, maar wil je toch eens iets anders? Een nieuwe sound in je KN? Dan is Ketron SD2 Orchestral Wizard wellicht iets voor je…

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Technische Informatie Nee
Merk Italiaans
Instrument is: Demo
Maandaanbieding Nee

Klanten beoordeling

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Email ons

Captcha

* Vereiste velden

Powered by WebForms