Ketron SD2 incl. SoundPatch voor Tyros4

Ketron SD2 incl. SoundPatch en MidiPatch voor Yamaha Tyros4 • Ketron SD2

 • SoundPatch T4 (file op USB-stick)

 • MidiPatch T4 (file op USB-stick)

 • Nederlandstalige handleiding 'stap voor stap'


Ketron keyboards en expanders staan bekend om hun "Best Natural Sounds"


Door de bijgeleverde software (SoundPatch & MidiPatch Tyros4) kunt u op eenvoudige wijze 256 Ketron klanken toevoegen voor Tyros4.


Muziekhuis Dera heeft Ketron SD2 Orchestral Wizard op geraffineerde wijze met Yamaha Tyros4 gecombineerd. Maar liefst 256 extra Ketron sounds maken Tyros4 nog completer. Een extra hart voor Tyros4!


Garantie 36 maanden


 


 

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 444,00

Dera prijs: € 299,00

Hulp nodig? Bel onze
Klantenservice op 045-2 08 08 08

Levertijd De meeste artikelen, zoals keyboards, modules, boeken, software en andere apparatuur tot c.a. 20kg  kunnen binnen 5 werkdagen worden bezorgd. De maximale levertijd voor deze artikelen is 10 werkdagen. Voor grote instrumenten zoals Piano's, Orgels, Vleugels, Accordeons, worden geleverd of kunnen worden afgehaald. In geval van bezorging streven wij ernaar om binnen 7 werkdagen contact met u op te nemen om een bezorgafspraak te maken.

betaling in termijnenU kunt bij Muziek Dera instrumenten aanschaffen en gebruik maken van een gespreide betaling, ook wel termijnbetaling, op basis van Comfort Card. Met uw persoonlijke Comfort Card rekent u gemakkelijk af bij diverse aangesloten winkels door heel Nederland. Vervolgens betaalt u uw aankoop af in maandelijkse termijnen, makkelijker kan haast niet!

Daarom Muziekhuis Dera!

Passie voor muziek maken
Adviseurs met meer dan 40 jaar ervaring
Accordeon atelier
Familie bedrijf sind 1974
Persoonlijke touch
Achteraf : Service & Uitleg
350 toetsinstrunmenten in de showroom
 
Product Omschrijving
Details

Net zoals Tyros5 was Yamaha's voormalig topkeyboard Tyros4 wereldwijd een groot verkoopsucces!

Door het makkelijke bedieningsconcept, TFT-display, Music Finder, dubbele USB, SA2 klanken, honderden fantastische styles en vele andere mogelijkheden is dit ook niet verwonderlijk. Japanse kwaliteit pur sang!

Uiteraard zijn er ook andere merken die zeer goede keyboards bouwen zoals bijvoorbeeld Korg, Ketron, Roland of Wersi. Allemaal hebben ze hun specifieke kwaliteiten. Het Italiaanse KETRON (vroeger Solton) heeft sinds jaar en dag een grote schare liefhebbers. Zowel de hobby thuisspelers als de entertainers en professionele studiomuzikanten waarderen de natuurgetrouwe kwaliteitsklanken van dit merk.

Niet voor niets is de slogan van Ketron: Best Natural Sounds!

We horen u al denken; Tyros4 heeft toch Super Articulation2 sounds? Die klinken toch al goed dus heb ik toch geen extra module nodig? Niets is minder waar! Orchestral Wizard SD2 is een buitengewoon interessante aanvulling voor Tyros4. De Europese Ketron klanken klinken gewoon anders. De meeste Tyros4 klanten hebben deze kleine (afmetingen slechts 12 x 12 cm) geluidsmodule er gelijk bij gekocht. Onze tip: speel eerst een paar maanden met Tyros4 en koop dan de SD2 erbij. Je hebt dan twee keer plezier van je Tyros4.

Orchestral Wizard Ketron SD2

Wereldwijd staat de Europese fabrikant Ketron bekend om haar warme, live klinkende sounds.  Beroemd is de Altosax, een heerlijk klinkende sax. Accordeon klanken in al haar variaties zials Musette, Tango, Cassotto etc.. zijn werkelijk zeer goed. Dit is natuurlijk niet verwonderlijk omdat de fabriek in de buurt van Castelfidardo ligt, het accordeonhart van de wereld. Maar ook de Strings (Mantovani), Mandolines (Zivago), Orgels(veelal met Leslie gesampled) enfin...te veel om op te noemen. Stuk voor stuk drukvolle sounds.

Midi-Patch & Sound-Patch

Muziekhuis Dera heeft Ketron SD2 voor Tyros4 geprogrammeerd. Het resultaat is in één woord geweldig! Je plaatst de SD2 op Tyros4 of je plakt de soundmodule eronder. Maakt niets uit want er zitten behalve de aan/uit knop en volumeschuif toch geen knoppen op. En dit is nu juist het unieke; je hebt geen knoppen nodig want je bedient Ketron SD2 volledig met je Tyros4!
Hoe selecteert men de super Ketron klanken? Simpel... Via de Right 3 knop… Aangezien Tyros4 maar liefst drie Right groepen heeft hebben we Right3 aan de SD2 toegewezen. Je kiest op Tyros4 sound groep Right3 en je hoort...Ketron SD2 klanken. Klanken selecteren gaat op dezelfde wijze als je gewend bent met je Tyros4. Kies bijvoorbeeld soundgroep Strings, selecteer Violin en klaar is kees. Je hoort nu de viool van de SD2 in plaats van de viool van Tyros4. Combineer bijvoorbeeld Tyros4 Super Articulation Concert Guitar met SD2 Preset Zivago Sound...gewoon kippenvel! Het is net of SD2 in Tyros4 is ingebouwd!

Mix Tyros4 sounds (je hebt er immers nog twee op Right1 en Right2) met 256 SD2 super natural klanken op Right3 en je hebt het gevoel op een nieuw keyboard te spelen.

Ook de combinatie Ketron klanken met Tyros4 styles is buitengewoon! Om de SD2 optimaal op Tyros4 aan te sluiten heb je behalve aansluitkabels 2 patches nodig die Muziekhuis Dera als pakket bij de SD2 levert voor een totaalprijs van slechts € 299, -

Wat krijg je hiervoor?

 • Ketron SD2 Orchestral wizard soundmodule incl. adapter
 • Korte midi kabel en stereo aansluitkabels
 • Midi patch (channel, transpose, sustainpedaal functie, right 3 mute etc...)
 • Sound patch (Right 3, optimaal bedieningsgemak idem zoals bij Tyros4)
 • 256 Ketron sounds (selectie Bank A, B, C en Presets totaal 256! klanken)
 • Nederlandstalige handleiding “hoe sluit ik SD2 op Yamaha Tyros4 aan?”
 • Persoonlijke helpdesk in onze winkel, telefonisch of via mail

Tyros4 & SD2…enjoy the best of two worlds!

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

SoundPatch

 • 256 Ketron klanken simpel te selecteren
 • Volume via Yamaha regelbaar: Ja
 • Transpose: Ja
 • Opslaan in Registration: Ja
 • Combineren met Yamaha sounds: Ja

MidiPatch

 • Right3 wordt Ketron i.p.v. Yamaha
 • aan/uit functie (voor OTS/Music Finder)
Merk Italiaans
Instrument is: Demo
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Email ons

Captcha

* Vereiste velden

Powered by WebForms

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Klantbeoordelingen (1)
drie keer plezier
Klank kwaliteit
Levertijd
Prijs / Kwaliteit
Gebruiksgemak
Ik heb er nu al drie keer plezier van! Eerst op mijn Tyros2, toen op de Tyros3 en nu op Tyros4. Het is gewoon een andere sound...een ander karakter. Ik geniet er telkens weer van en dan te bedenken dat SD2 al drie keer meeverhuisd is...dus van deze investering heb ik absoluut geen spijt! Beoordeeld door tyros gebruiker (Geplaatst op 05-06-2013)
Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer