Piano Life Saver System (voor piano)

Piano Life Saver System  (voor piano)


Piano Life Saver System voorziet in een constant klimaat en houdt de luchtvochtigheid op hetzelfde niveau, gedurende het hele jaar, ongeacht het uitwendig klimaat of omgeving.


De prijs van het Piano Life Saver System is inclusief de kosten voor montage in uw piano.  • Stabiliseert de stemming van de piano (langer stemvast na stembeurt)

  • Minimaliseert de werking van houten onderdelen waardoor optimale en constante toucher wordt gewaarborgd

  • Voorkomt roest van interne metalen

  • Voorkomt dat vilt gaat verweren

Normale prijs: € 699,00

Special Price € 645,00

Hulp nodig? Bel onze
Klantenservice op 045-2 08 08 08

Levertijd De meeste artikelen, zoals keyboards, modules, boeken, software en andere apparatuur tot c.a. 20kg  kunnen binnen 5 werkdagen worden bezorgd. De maximale levertijd voor deze artikelen is 10 werkdagen. Voor grote instrumenten zoals Piano's, Orgels, Vleugels, Accordeons, worden geleverd of kunnen worden afgehaald. In geval van bezorging streven wij ernaar om binnen 7 werkdagen contact met u op te nemen om een bezorgafspraak te maken.

betaling in termijnenU kunt bij Muziek Dera instrumenten aanschaffen en gebruik maken van een gespreide betaling, ook wel termijnbetaling, op basis van Comfort Card. Met uw persoonlijke Comfort Card rekent u gemakkelijk af bij diverse aangesloten winkels door heel Nederland. Vervolgens betaalt u uw aankoop af in maandelijkse termijnen, makkelijker kan haast niet!

Daarom Muziekhuis Dera!

Veilig kopen, veertien dagen afkoel periode Lees meer »

Bekijk onze actuele bundel Aanbiedingen »

Eerst proberen dan pas kopen? Maak gebruik van ons Het uniek huurplan van Muziekhuis Dera »

Scherpe prijs. Wij hebben de scherpste prijs in de Regio. Geef ons een seintje als de prijs toch niet scherp genoeg is »

Eigen bezorgdienst. Is de piano of vleugel te groot voor uw auto? Geen probleem. Wij bezorgen uw nieuwe instrument met liefde en zorg.

Voor een vakkundig advies, bel ons of kom langs!

Al sinds 1974 úw toetsenpeciaalzaak. Het adres voor Piano's, Orgels, Keyboards, Accordeons.

Kawai Dealer Award
Sinds 2007 is Muziekhuis Dera onafgebroken Kawai Dealer of the Year! 

Yamaha Premium Dealer. Wij voldoen aan de eisen van Yamaha, qua vakkennis, goederenvoorraad én winkelpresentatie.

 

 
Product Omschrijving
Details

Het Vochtigheidscontrolesysteem voor piano

Het Piano Lifer Saver Systeem is geruisloos en uit het zicht  binnenin uw piano geïnstalleerd. Op elk Piano Life Saver Systeem rust  vijf jaar garantie die slechts geactiveerd kan worden door het door een  pianotechnicus te laten installeren.

Piano-installatie

Ontvochtiger: als de vochtigheid toeneemt, verdrijft het de vochtige lucht weg van de piano door gebruik te maken van warme luchtstromen.

Bevochtiger: bevochtigt het droge  hout van uw piano als de vochtigheid afneemt; een waarschuwingslampje  geeft aan wanneer het water te laag staat en er aan de Bevochtiger water  moet worden toegevoegd; bijvullen is eenvoudig en gemakkelijk.

Waterslang: hiermee kunt u water aan de Bevochtiger toevoegen als het 3-LEDS-lampjespaneel de noodzaak voor water aangeeft.

Humidistat: dit is het  zenuwcentrum van Het Systeem dat aanvoelt of de houten delen van uw  piano te vochtig of te droog zijn en wisselt automatisch van  Ontvochtiger naar Bevochtiger en beschermt uw piano zodoende tegen  schade door veranderingen in vochtigheid.

3-LED-lampjespaneel: het  groene lampje aangeduid met POWER geeft aan dat het Systeem elektrische  stroom heeft en een geel lampje aangeduid met WATER begint te knipperen  als de Bevochtiger water nodig heeft. Het rode lampje aangeduid met PADS  gaat knipperen als de pads (speciale papieren celstof doekjes) geen  water meer opzuigen en vervangen dienen te worden.

Extra info:

Het Piano Life Saver Systeem bespaart u niet  alleen geld, tijd en gedoe, het voldoet ook beter en bereikt resultaten  die superieur zijn aan een kamerbevochtiger/-ontvochtiger.

  • De aanschafkosten van een draagbare  ontvochter en bevochtiger zijn ongeveer het zelfde als een Piano Life  Saver Systeem in uw piano. Als uw tijd u echter lief is, overweeg dan  eens dat het constant in bedrijf houden van een ontvochtiger en  bevochtiger veel meer tijd kost.
  • Met het gebruik van een kamerontvochtiger  en -bevochtiger dient u de omgeving dagelijks met een hygrometer te  controleren om er zeker van te zijn dat het vochtgehalte voor de piano  in een veilige marge blijft. De Piano Life Saver houdt de vochtigheid  voor uw piano automatisch, jaar na jaar, in een veilige zone.
  • Om draagbare ontvochtigers en bevochtigers  continu in bedrijf te houden wordt van u verlangd dat u elke dag grote  reservoirs leegt of vult. Daarentegen verlangt de Piano Life Saver in de  meest voorkomende omstandigheden slechts één á twee keer per maand een  gietertje water.
  • Draagbare ontvochtigers en bevochtigers  zijn opdringerige, luidruchtige apparaten terwijl de Piano Life Saver  binnenin de piano verborgen zit en in stilte zijn werk doet.
  • De elektriciteitskosten om een draagbare  ontvochtiger continu in bedrijf te houden zijn minstens elf maal hoger  dan de kosten van een Piano Life Saver Systeem.
  • Als in noordelijke klimaten de hele kamer  in de veilige vochtigheidszone voor piano's wordt gehouden heeft dit tot  gevolg dat niet aflatende condensatie op de ramen zorgt voor houtrot  rond de ramen. Condensatie vormt zich ook binnen de muren die aan de  kamer grenzen en vergemakkelijkt de kweek van schimmel en kan  structurele schade aan zowel binnen- als buitenmuren veroorzaken.
Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Merk Nee
Instrument is: Nieuw
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Email ons

Captcha

* Vereiste velden

Powered by WebForms

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer