Pianocarpet smal

Pianocarpet breed 151 x 32 cm heeft vele voordelen voor uw instrument:  • Beschermt uw instrument tegen de directe droge warme opstijgende lucht  van uw vloerverwarming.

  • Beschermt uw vloer tegen krassen van de wielen/poten van uw instrument.

  • Vermindert direct vloercontact van de poten/wielen van uw instrument met de vloer waardoor er geen directe geluidstrillingen worden doorgeven via de vloer. Ideaal in bijvoorbeeld appartement      complexen en/of locaties waar de piano op een harde vloer  staat.

  • Past onder elk instrument en kan op verzoek in elke gewenste maat / vorm geleverd worden.

  • Heeft een zeer lange levensduur.

  • Kan eenvoudig zelf geplaatst worden onder uw instrument.

  • Heeft geen enkele negatief effect op uw instrument of het gebruik daarvan.

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 169,00

Dera prijs: € 145,00

Hulp nodig? Bel onze
Klantenservice op 045-2 08 08 08

Levertijd De meeste artikelen, zoals keyboards, modules, boeken, software en andere apparatuur tot c.a. 20kg  kunnen binnen 5 werkdagen worden bezorgd. De maximale levertijd voor deze artikelen is 10 werkdagen. Voor grote instrumenten zoals Piano's, Orgels, Vleugels, Accordeons, worden geleverd of kunnen worden afgehaald. In geval van bezorging streven wij ernaar om binnen 7 werkdagen contact met u op te nemen om een bezorgafspraak te maken.

betaling in termijnenU kunt bij Muziek Dera instrumenten aanschaffen en gebruik maken van een gespreide betaling, ook wel termijnbetaling, op basis van Comfort Card. Met uw persoonlijke Comfort Card rekent u gemakkelijk af bij diverse aangesloten winkels door heel Nederland. Vervolgens betaalt u uw aankoop af in maandelijkse termijnen, makkelijker kan haast niet!

Daarom Muziekhuis Dera!

Passie voor muziek maken
Adviseurs met meer dan 40 jaar ervaring
Accordeon atelier
Familie bedrijf sind 1974
Persoonlijke touch
Achteraf : Service & Uitleg
350 toetsinstrunmenten in de showroom
 
Product Omschrijving
Details

Probleem !  
Vloerverwarming is  funest voor een piano of welk houten muziekinstrument dan ook. De warme  opstijgende lucht van de vloerverwarming zoekt zijn weg door de piano en zorgt  ervoor dat de piano uitdroogt.


Resultaat !
   
Lijmverbindingen laten "los", drogen uit. Hout gaat werken waardoor er o.a. barsten/scheuren in de kam, zangbodem en stemblok van uw instrument ontstaan. Storingen in het mechaniek en uw instrument kan moeilijk tot niet zijn "stemming" vast houden.


Gevolg !
   
Een resonerende  zangbodem, niet meer te stemmen instrument en een zeer ingrijpende kostbare  restauratie/reparatie van de kam, zangbodem en het stemblok. Veelal is de schade aan het instrument zo groot geworden dat een restauratie of reparatie niet meer in verhouding staat met de waarde van het instrument waardoor de piano/vleugel uiteindelijk moet worden vervangen.


Oplossing !
   
Plaats direct een Pianocarpet onder uw instrument. Pianocarpet is een handgemaakt product (warmteschild in de vorm van een carpet) en ontworpen om te voorkomen dat de warme droge lucht van uw vloerverwarming direct opstijgt, door uw instrument “stroomt” en op deze manier uw instrument langzaam uitdroogt. 

Met Pianocarpet (warmteschild) heeft warme opstijgende lucht van uw  vloerverwarming geen directe toegang meer tot uw kostbare instrument!

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Merk Nee
Instrument is: Nieuw
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Email ons

Captcha

* Vereiste velden

Powered by WebForms

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer