Yamaha N3 AvantGrand Demo

Vleugelmechaniek voor AvantGrand. De snelste trillers, makkelijk te spelen pianissimo passages en de geringste nuances zijn mogelijk met dit voor Avant Grand gemodificeerd vleugelmechaniek.


Spatial Acoustic Sampling. Om de oorspronkelijke klank van een vleugel te bereiken is als toonbron voor de opname (sampling) van de klank Yamaha's grote concertvleugel CFIIIS genomen. Het drieweg luidsprekersysteem van de AvantGrand werd zo geplaatst dat de klank vanuit de positie van de speler het beste tot zijn recht komt.


Echte vleugelresonantie - Tactile Response System. De Avant Grand is voorzien van het speciale TRS (Tactile Response System), dat zorgt voor een realistische reproductie van de resonantie van het instrument, of van de trilling die u in de toetsen of de pedalen voelt bij het bespelen van een echte vleugel. U kunt deze functie in- en uitschakelen en kiezen uit drie niveaus voor de sterkte van de trilling.


Het speelgevoel en de klank van de N3 is welhaast perfect. Je voelt als het ware de snaren trillen..
 • Garantie 5 jaar (in plaats van 3 jaar) 
 • incl. luxe Italiaanse Beethovenbank met naar keuze velours of skai zitje
 • Yamaha hoofdtelefoonNog maar 1 over

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 17.349,00

Special Price € 12.500,00

Hulp nodig? Bel onze
Klantenservice op 045-2 08 08 08

Levertijd De meeste artikelen, zoals keyboards, modules, boeken, software en andere apparatuur tot c.a. 20kg  kunnen binnen 5 werkdagen worden bezorgd. De maximale levertijd voor deze artikelen is 10 werkdagen. Voor grote instrumenten zoals Piano's, Orgels, Vleugels, Accordeons, worden geleverd of kunnen worden afgehaald. In geval van bezorging streven wij ernaar om binnen 7 werkdagen contact met u op te nemen om een bezorgafspraak te maken.

betaling in termijnenU kunt bij Muziek Dera instrumenten aanschaffen en gebruik maken van een gespreide betaling, ook wel termijnbetaling, op basis van Comfort Card. Met uw persoonlijke Comfort Card rekent u gemakkelijk af bij diverse aangesloten winkels door heel Nederland. Vervolgens betaalt u uw aankoop af in maandelijkse termijnen, makkelijker kan haast niet!

Yamaha

Daarom Muziekhuis Dera!

Veilig kopen, veertien dagen afkoel periode Lees meer »

Bekijk onze actuele bundel Aanbiedingen »

Eerst proberen dan pas kopen? Maak gebruik van ons Het uniek huurplan van Muziekhuis Dera »

Scherpe prijs. Wij hebben de scherpste prijs in de Regio. Geef ons een seintje als de prijs toch niet scherp genoeg is »

Eigen bezorgdienst. Is de piano of vleugel te groot voor uw auto? Geen probleem. Wij bezorgen uw nieuwe instrument met liefde en zorg.

Voor een vakkundig advies, bel ons of kom langs!

Al sinds 1974 úw toetsenpeciaalzaak. Het adres voor Piano's, Orgels, Keyboards, Accordeons.

Kawai Dealer Award
Sinds 2007 is Muziekhuis Dera onafgebroken Kawai Dealer of the Year! 

Yamaha Premium Dealer. Wij voldoen aan de eisen van Yamaha, qua vakkennis, goederenvoorraad én winkelpresentatie.

 

 
Product Omschrijving
Details

Authentieke aanslag van piano met speciale vleugelactie en pianotoetsenbord

Dit volledig nieuwe, innovatieve toetsenbord biedt de volle, expressieve kwaliteit van een echte vleugel dankzij de fijne aanslagnuances en de uitzonderlijke respons. Gebaseerd op de vele tientallen jaren ervaring met het bouwen van vleugels is Yamaha erin geslaagd een weliswaar uniek maar toch volledig traditioneel pianoaanslagmechanisme voor de Avant Grand te ontwikkelen door een systeem te gebruiken waarbij de hamers via de onderkant op de snaren slaan, net als bij een echte vleugel. De actie van de hamers en de balancering van het gewicht van elke hamer zijn nauwkeurig afgesteld om dit revolutionaire toetsenbord een uitzonderlijk natuurlijk en consistent gevoel te bieden. Het toetsenbord maakt ook gebruik van toetsen van echt hout, net als bij een echte vleugel. De witte toetsen zijn gemaakt van het speciale materiaal 'ivoriet', dat speciaal door Yamaha is ontwikkeld om het natuurlijke gevoel van ivoor te reproduceren. Het resultaat is een verbazingwekkend expressief toetsenbord dat uw vingers licht over de toetsen laat dansen bij het spelen van snelle passages maar ook een stevige response biedt bij het spelen van trage passages voor een authentiek gevoel dat veel verder gaat dan bij alle andere bestaande digitale piano's.

De realistische ambiance van een vleugelklank

De N3/N2 gebruikt de volledig nieuwe, originele, vierkanaals multisampletechnologie voor klankopwekking van Yamaha voor de vleugelvoices. De voices zijn links, rechts, in het midden en aan de achterkant van een vleugel opgenomen om artiesten de rijke resonantie en het klankvermogen te bieden die tot nu toe alleen op een echte vleugel beschikbaar waren. Het instrument maakt ook gebruik van een nieuw vierkanaalssysteem met meerdere luidsprekers, waarbij elke luidspreker over zijn eigen versterker beschikt. Dit is van essentieel belang voor het behoud van de klankintegriteit van elke frequentieband en om te zorgen dat elke muziekpartij en alle nuances ervan op natuurlijke wijze en met absolute helderheid worden gereproduceerd. De N3 is daarnaast ook nog voorzien van een speciale, interne, neutrale resonator voor het verrijken van de expressieve klankrespons voor een realistische respons, met name bij het spelen van hoge noten.

 

Echte vleugelresonantie

De Avant Grand is voorzien van het speciale TRS (Tactile Response System), dat zorgt voor een realistische reproductie van de resonantie van het instrument, of van de trilling die u in de toetsen of de pedalen voelt bij het bespelen van een echte vleugel. U kunt deze functie in- en uitschakelen en kiezen uit drie niveaus voor de sterkte van de trilling.

 

 

 

 

Flexibele volumeregeling

In tegenstelling tot akoestische piano's biedt de Avant Grand u volledige controle over het volume van het instrument zodat u het gewenste niveau kunt instellen. Desgewenst kunt u in volledige afzondering spelen of luisteren met een of twee hoofdtelefoons. Dankzij het innovatieve TRS kunt u zelfs bij het gebruik van een hoofdtelefoon de natuurlijke trilling van een echte akoestische vleugel voelen.

 

 

 

 • 88 toetsen met speciaal vleugel mechaniek
 • toetsen: Ivoryte (white keytops)
 • 3 pedalen met halfpedaal functie
 • toonopwekking: Spatial Acoustic Sampling
 • Soundboard Resonator
 • polyfonie: 256 stemmig
 • 5 klanken
 • songopname ( omstreeks 30.000 noten)
 • interne metronoom
 • 2 hoofdtelefoonaansluitingen
 • MIDI IN/OUT
 • USB to device
 • effects: Reverb
 • versterkers: 10 x 22 watt en 2 x 80 watt
 • 2 omvormers
 • uitvoering in klassiek hoogglans zwart pianolak
 • met vleugelklep
 • Soft-Close Fallboard
 • afmetingen: 147 cm x 101 cm x 53 cm
 • gewicht: 142 kg 

Door meer dan honderd jaar ervaring met het bouwen van superieure piano's te combineren met de meest recente geavanceerde technologieën kan Yamaha u met trots een echte hybride akoestische/digitale piano bieden die beantwoordt aan de behoeften van de hedendaagse musicus.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

Color/Finish

CabinetColor Polished Ebony
Finish Polished

Size/Weight

DimensionsWidth 1,481mm (58-5/16")
Height 1,014mm (39-15/16")Lid up : 1,734mm (68-1/4")
Depth 1,195mm (47-1/16")
WeightWeight 199kg (438lbs., 12oz.)

Control Interface

KeyboardNumber of Keys 88
Type Ivorite (white keytops)
Keyboard Action Specialized Grand Piano Action
Tactile Response System (TRS) Yes
PedalType Specialized Grand Piano Pedal
Number of Pedals 3
Half Pedal Yes

Cabinet

Key CoverSoft-Close Fallboard Yes
Music Rest Yes

Voices

Tone GenerationTone Generating Technology Spatial Acoustic Sampling
PolyphonyNumber of Polyphony (Max.) 256
PresetNumber of Voices 5

Effects

TypesReverb Yes

Songs

PresetNumber of Preset Songs 10
RecordingNumber of Songs 1
Number of Tracks 1
Data Capacity 300KB (approx. 30,000 notes)
Recording Function Yes

Functions

Overall ControlsMetronome Yes
Tempo Range 5 - 500
Transpose Yes
Tuning Yes
Scale Type 7 types

Storage and Connectivity

ConnectivityHeadphones x 2
MIDI In/Out
AUX IN L/L+R, R
AUX OUT L/L+R, R
USB TO DEVICE Yes

Amplifiers and Speakers

Spatial Acoustic Speaker System Yes
Soundboard Resonator Yes
Amplifiers 22W x 10 + 30W x 4 + 80W x 2
Speakers (16cm + 13cm + 2.5cm) x 4

Power Supply

Power Supply AC Inlet
Merk Yamaha
Instrument is: Demo
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Email ons

Captcha

* Vereiste velden

Powered by WebForms

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Klantbeoordelingen (1)
De allerbeste digitale piano ooit.
Klank kwaliteit
Levertijd
Prijs / Kwaliteit
Gebruiksgemak
Na een hele tijd te hebben overwogen nu eens de allerbeste digitale vleugel aan te schaffen heb ik daar nu nog geen seconde spijt van, Deze piano is het allerbeste wat ooit gemaakt is. De echte aanslag, identiek aan die van een akoestische vleugel, het resonantiesysteem, de zeer uitgebreide meervoudige versterking en de klank, alles klopt aan deze piano. Behalve het hoge speelcomfort is ook de afwerking van het instrument fantastisch mooi. De bezorging en plaatsing van de vleugel ging snel en erg vakkundig. Al met al een aankoop voor het leven. Beoordeeld door Marloes (Geplaatst op 19-11-2013)
Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer